The Rolling Stones ‎– Bridges To Bremen /3xlp (ltd colored)

The Rolling Stones ‎– Bridges To Bremen, xVinyl, LP, Album, EU2019, Limited Edition, Crystal Clear.

TilbudNOK446,00 Førpris:NOK525,00 Rabatt -15% inkl. mva.
På lager
  • Produktinfo
  • Produktanmeldelser (0)

The Rolling Stones ‎– Bridges To Bremen

Eagle Rock Entertainment ‎– EAGLP694
3 × Vinyl, LP, Album, Limited Edition, Crystal Clear
beThe Rolling Stones ‎– Bridges To Bremen

TracklistHide Credits

A1 (I Can't Get No) Satisfaction  
A2 Let's Spend The Night Together  
A3 Flip The Switch  
A4 Gimme Shelter  
B1 Anybody Seen My Baby?
Written-By – Ben MinkKeith RichardsMick Jaggerk.d. lang
B2 Paint It Black  
B3 Saint Of Me  
B4 Out Of Control  
C1 Memory Motel  
C2 Miss You  
D1 Thief In The Night
Written-By – Keith RichardsMick JaggerPierre De Beauport
D2 Wanna Hold You  
D3 It's Only Rock 'N' Roll (But I Like It)  
D4 You Got Me Rocking  
E1 Like A Rolling Stone
Written-By – Bob Dylan
E2 Sympathy For The Devil  
E3 Tumbling Dice  
E4 Honky Tonk Women  
F1 Start Me Up  
F2 Jumpin' Jack Flash  
F3 You Can't Always Get What You Want  
F4 Brown Sugar

Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette produktet med andre kunder.